Barn och ungdomar kan delta i tävlingar och läger från och med den 1 juni!
2021-05-22 07:56
Hej,

Idag fredag den 21 maj kom glädjande besked om att barn och ungdomar kan delta i tävlingar och läger från och med den 1 juni och vi ser nu fram emot en sommar med tävlingstennis. Anvisningar för tennisens tävlingsverksamhet presenteras under nästa vecka, v21.

Hur tävlingsverksamhet för vuxna kan bedrivas fr.o.m. 1 juni är ännu inte fastställt och SvTF  återkommer med information om det.

Information om våra regionala tävlingar.

RM INNE 2021
Med anledning av pandemin fick vi skjuta fram RM Inne 2021 som skulle ha spelats i Sigtuna och vi hade en förhoppning om att arrangera RM Inne till hösten 2021. Vi ser nu att det blir svårt att genomföra RM Inne under hösten och vi har därför valt att ställa in RM Inne 2021.

ELITE HOTELS NEXT GENERATION REGIONFINAL
Elite Hotels Next Generation var planerad till den 13–16 maj men med anledning av pandemin fick vi skjuta fram tävlingen till den 11–14 juni och tävlingen spelas i Västerås. Spelformatet Play4More tillämpas med undantaget No Let Rule.
Riksfinalen spelas i Båstad den 3–8 juli.

RM UTE 2021
I år arrangeras RM Ute i Borlänge där 14-årsklassen ingår i JSM Racet. RM ute spelas följande datum:
13–15 augusti Junior RM Ute
20–22 augusti Senior/Veteran RM Ute

OBS! Fullt!
2021-05-17 06:30

Den 21 april fyllde VTK 99 år!
2021-04-21 09:00
Utdrag ur det första protokollet: "Beslöts att bilda en tennisklubb"

Den 21 april 1922 skapades Västerås Tennisklubb av ett antal entusiaster som ville etablera den relativa nya sporten tennis i Västerås. Man spelade på en grusbana utomhus den första tiden och ordnade med regelbundna träningar och redan efter något år även med tävlingar.

Nästa år firar alltså klubben 100 år något som vi kommer att fira stort med ett flertal aktiviteter. Vi startar med att samla allt material runt jubileumsåret under fliken VTK 100 år på hemsidan.

Grattis alla VTK:are önskar /Styrelsen

Sommarkul för dom minsta.
2021-03-11 14:06

Sommaraktiviteter 2021. Fullt alla veckor!
2021-03-11 11:32
I anmälan skriv namn på deltagaren och vilken kurs som är aktuell. Anmälan är bindande och mer information kommer i mitten på maj. Varmt välkommen!

Följ oss på Facebook
VTK_FaceBook  STÖD OSS VIA SVENSKA SPEL Grasroten