Vecka 44 är det höstlov!
Tennis för alla – hela livet!

Varmt välkommen till Höstterminen 2022!

Hej!

Du som läser detta är antagligen intresserad av att börja träna tennis med oss i Västerås Tennisklubb, vilket vi tycker är jätte roligt!

Vill du anmäla dig till Höstterminen 2022 så kan du nu göra detta i menyn under anmälan Höstterminen 2022.

Har du frågor kring att börja spela tennis vänligen kontakta oss på kansliet@vasterastk.se så återkommer vi inom kort med information.

Varmt välkommen till Västerås Tennisklubb!

Träning lördagar
2022-08-30 14:32

Hej på er!

Första veckan av terminen är avklarad!

Under lördagen var det hög frånvaro tyvärr, jag vet att det är mycket sjukdom just nu och att alla har inte kommit in i sin vardag riktigt ännu. Hoppas det inte har varit några oklarheter, vänligen kontakta i så fall mig på mail: viktoria@vasterastk.se

Önskar er alla en fantastisk fortsatt vecka!

Avtackning av vår Klubbchef
2022-08-22 21:31

Magnus Petersson gjorde sin sista arbetsdag som klubbchef hos VTK i fredags (19/8). Som sig bör så tackade klubben honom för sina totalt ca 6 år hos oss. Magnus har varit klubbens ansikte utåt i många sammanhang, han har synts på tennisbanan, på Facebook, i Bellevuehallen, i Båstad och på många andra ställen. Ingen som har haft med VTK att göra de senaste åren har missat vem Magnus är. I fredags gjorde han sin sista dag som klubbchef och avtackades med blommor.

Magnus försvinner dock inte från VTK eller Bellevue för det. Han har satt sig för att spela sig upp till en topposition i hans åldersgrupp och det tror vi absolut att han kommer att klara. Många kommer även att spela och sparra med honom så vi säger inte "hejdå" utan "vi ses igen" till Magnus och önskar honom all lycka till i nya jobbet samt att vinna kommande tennismatcher.

VTK Styrelse

gm /Torben

2022-08-21 22:06

Hoppas ni är laddade för höstterminen, på måndag (21 augusti) startar höstterminen igång!

• Priserna för juniorer som just nu ligger på hemsidan är fel, priser som gäller:

1 h före kl.16.00, 1850 kr /termin

1 h efter kl.16.00/helg, 2135 kr /termin

Stort lycka till och hoppas ni är peppade för en till termin av tennis!

Till minne av Örjan Ek
2022-08-15 15:39

Det är med stor sorg och saknad Västerås TK mottagit beskedet om Örjan Eks bortgång.

Örjan arbetade under många år för Västerås Tennis bästa och vi minns hans insatser under åren med stor värme och tacksamhet.

Våra tankar går till hans familj och vänner.

Styrelsen Västerås TK

Sommarhälsning
2022-06-24 09:16

Hej!

Tennisterminen är nu nästan slut, endast ett läger kvar och sedan är det sommarledigt som gäller. Fast spela tennis det kan man ju alltid göra ändå!

Mycket har hänt under våren med massor av roliga tennishändelser, inte minst att vi kan ses igen utan Corona restriktioner hängandes över oss. Våra spelare har även haft fina tävlingsframgångar och grupperna i övrigt har fungerat bra. Vi har bytt logotyp till en ny fräsch sådan samt firat VTK 100 år med en stor fest på slottet. Med detta sagt så vill vi säga ett stort tack till alla tränare och anställda, spelare, föräldrar och sponsorer som har bidragit till att hålla i gång klubbens aktiviteter.

Efter sommarledigheten så startar vi i gång igen och då med några nya tränare ombord, mer info om detta kommer innan terminsstarten. Vill ta tillfället i akt att tacka Jeppe och Tobias för era insatser och önska er lycka till på era nya arbeten. Magnus jobbar kvar hos oss till den 20 augusti för att göra en bra överlämning och säkerställa att vi får till ett nytt bra spelschema för höstterminen, därefter tack och lycka till även till dig i ditt nya arbete.

Höstterminen planeras starta måndag den 22:a augusti 2022 och schemat med grupper inför hösten kommer att vara klart i mitten på Augusti.

Vi planerar även att ha två veckor med träningsläger i augusti, en familjedag samt medarrangör av Tennisens Dag (20/8) så det bli en rivstart på en ny härlig termin.

Återstår att önska dig som läser detta en riktigt Glad Midsommar och en fin sommar i övrigt med vila, solsken och glass.

Hoppas vi ses på banorna under sommaren.

Sommarhälsningar från oss i styrelsen.

Torben Cederberg                                 Håkan Hammarqvist

Robert Pantzar                                      Gunilla Cederberg