Information och anmälan till Vårterminen 2022.

Hej!

Du som läser detta är antagligen intresserad av att börja träna tennis med oss i Västerås Tennisklubb vilket vi tycker är jätte roligt!

Vårterminen startar vecka 2, måndag den 10 januari och terminen är på 19 veckor under våren 2022.

Information kring anmälan, priser, upplägg m.m. kommer att kommuniceras här inom kort.

Har du frågor kring att börja spela tennis vänligen kontakta oss på kansliet@vasterastk.se så återkommer vi snarast med information.

Varmt välkommen till Västerås Tennisklubb!

Magnus Petersson, klubbchef.

VTK 100 år - håll utkik på aktiviteter
2021-11-24 16:51
100 år med tennis i Västerås

VTK bildades 21 april 1922 för att stärka utförandet av den nya sporten tennis i Västerås. Vi är både glada och stolta över att klubben med stor framgång har bedrivit tennisverksamhet i och kring Västerås i 100 år! Vad sägs om att Kjell Jansson (VTK) vann SM i herrdubbel 1974 tillsammans med Björn Borg (SALK)? På senare tid har klubbens många duktiga juniorer haft framgångar i flera viktiga turneringar. VTK driver förtjänstfullt en av de större tennisskolorna i Sverige. Framgångar som dessa och mycket annat är så klart något som vi vill fira och därför kan vi redan nu presentera att det kommer att bli en fin jubileumsfest den 14:e maj nästa år.

Mer info om detta kommer att komma ut på det nya året samt finnas på hemsidan samt facebook.

Hälsningar från Jubileumskommitteen

Frida Axelsson

Viktoria Panzar

Magnus Petersson

Torben Cederberg

Från Junior-SM i Göteborg 1:e - 7:e November 2021.
2021-11-09 08:36
Lite bilder från Junior-SM i Göteborg 2021.

Under vecka 44 spelades Junior-SM för åldrar 10-16 år i Göteborg. Västerås Tennisklubb representerades av totalt 11 spelare.

Spelare: Nora, Isabell, Linn, Milena, Ebba, Ida, Gustav, Isak, Aron, Theodor och Melker.

Härligt kämpat till er alla och totalt blev det 3 stycken 1:a platser i PS10B, PS12C och PD12. 3-4 plats blev det i FS16. Våra duktiga spelare tog även hem ett antal topp 8 och topp 16 placeringar i FD16, FS12A, PS12A. Härligt kämpat till er alla!

I singelklasserna låg deltagarantalet per klass på runt 110 spelare vilket visar klubbens spelares fina prestationer.

Följ oss på Facebook
VTK_FaceBook  STÖD OSS VIA SVENSKA SPEL Grasroten