VECKA 50 ÄR DET SISTA VECKAN PÅ TERMINEN FÖR ALLA!
Tennis för alla – hela livet!

Varmt välkommen till Vårterminen 2023!

Hej!

Du som läser detta är antagligen intresserad av att börja träna tennis med oss i Västerås Tennisklubb, vilket vi tycker är jätte roligt!

Vill du anmäla dig till Vårterminen 2023 så kan du nu göra detta i menyn under anmälan Vårterminen 2023.

Om du har funderingar kring pris, hur strukturen i tennisklubben ser ut, vilka tider vi tränar eller medlemskap finner du all information under Anmälan vårterminen 2023.

Har du frågor kring att börja spela tennis vänligen kontakta oss på kansliet@vasterastk.se så återkommer vi inom kort med information.

Varmt välkommen till Västerås Tennisklubb!

Julläger 2022 (angående tidigare utskick)
2022-12-07 18:34

Hej!

Vänligen bortse från tidigare utskick, nya tider och/eller datum kommer inom kort!

Vi trodde att jullovet började tidigare!

Julavslutning 17:e december!
2022-12-06 10:40

Varmt välkommen på lite stämningsfull julfika med Västerås Tennisklubb.

Lördagen den 17 december avslutar vi terminen tillsammans med fika. Er tränare följer med er upp till klubbrummet i samband med er träning. Föräldrar är självklart också välkomna in på en kopp kaffe. Tränar du med oss på en vardag? Varmt välkommen du med! Vi är på plats hela lördagen mellan 08:30 - 16:15.

Ny Chefstränare - Viktor Selander
2022-12-02 18:55

Det är med stor glädje att kunna presentera Viktor Selander som ny chefstränare för Västerås Tennisklubb. Viktor har bland annat varit framgångsrik college-spelare i USA. Vidare har Viktor en bred erfarenhet som tennistränare i framför allt Norge men även i Sverige, Danmark, USA och Australien för alla olika kategorier spelare. Till det är Viktor även Fitness Coach.

Viktor kommer att stärka klubben ordentligt och han börjar hos oss på måndag den 5 december.

Välkommen till oss!

Bästa Hälsningar

Styrelsen för Västerås Tennisklubb genom

Robert Pantzar

Robert.pantzar@hotmail.com

Träning lördagar
2022-08-30 14:32

Hej på er!

Första veckan av terminen är avklarad!

Under lördagen var det hög frånvaro tyvärr, jag vet att det är mycket sjukdom just nu och att alla har inte kommit in i sin vardag riktigt ännu. Hoppas det inte har varit några oklarheter, vänligen kontakta i så fall mig på mail: viktoria@vasterastk.se

Önskar er alla en fantastisk fortsatt vecka!

Avtackning av vår Klubbchef
2022-08-22 21:31

Magnus Petersson gjorde sin sista arbetsdag som klubbchef hos VTK i fredags (19/8). Som sig bör så tackade klubben honom för sina totalt ca 6 år hos oss. Magnus har varit klubbens ansikte utåt i många sammanhang, han har synts på tennisbanan, på Facebook, i Bellevuehallen, i Båstad och på många andra ställen. Ingen som har haft med VTK att göra de senaste åren har missat vem Magnus är. I fredags gjorde han sin sista dag som klubbchef och avtackades med blommor.

Magnus försvinner dock inte från VTK eller Bellevue för det. Han har satt sig för att spela sig upp till en topposition i hans åldersgrupp och det tror vi absolut att han kommer att klara. Många kommer även att spela och sparra med honom så vi säger inte "hejdå" utan "vi ses igen" till Magnus och önskar honom all lycka till i nya jobbet samt att vinna kommande tennismatcher.

VTK Styrelse

gm /Torben