Tennis för alla – hela livet!

Varmt välkommen att anmäla dig till sommarens kurser! Du kan nu även anmäla dig till Hösten 2022!

Hej!

Du som läser detta är antagligen intresserad av att börja träna tennis med oss i Västerås Tennisklubb, vilket vi tycker är jätte roligt!

Vårterminen håller på fram till vecka 22 och är helt full!

Vill du utveckla din tennis eller börja spela tennis så är du varmt välkommen att anmäla dig till någon av våra sommarkurser som vi kör under juni månad!

Vill du anmäla dig till Höstterminen 2022 så kan du nu göra detta i menyn under anmälan Höstterminen 2022.

Har du frågor kring att börja spela tennis vänligen kontakta oss på kansliet@vasterastk.se så återkommer vi inom kort med information.

Varmt välkommen till Västerås Tennisklubb!

Magnus Petersson, klubbchef.

Aktiviteter och läger sommaren (Juni) 2022.
2022-03-30 10:19

Hej!

Varmt välkommen att redan nu boka upp dig eller ditt barn till sommarens aktiviteter.

Tävlingsschemat för vecka 24 kommer ut inom kort och där vi kommer arrangera olika klubbtävlingar som vi hoppas kunna passa för alla er som är sugna på lite matcher och tävling!

För dom allra yngsta kommer vi ha minitennisläger, dagar och tider kommer under denna vecka.

Varmt välkommen med anmälan till kansliet@vasterastk.se

Magnus med kollegor!

Idag fredag den 25 mars fick Västerås Tennisklubb två Svenska Mästare för flickor 18 år!
2022-03-25 17:46
JSM för flickor och pojkar 18 och 21 år har i vecka spelats i Falun.

Stort, stort GRATTIS till Nora Svensson och Linn Eriksson Sundling!

Idag vann Nora Svensson JSM i singel för flickor 18 år! Efter en bra genomförd final av Nora i singel gick Nora tillsammans med klubbkompisen Linn in och tog hem titeln i JSM dubbel för flickor 18 år!

Nora och Linn har spelat dubbel tillsammans under flera år och nu fick dom ta hem SM guld för 18 åringar, trots att dom båda är 17 år, grymt kämpat tjejer!

Stort GRATTIS Nora och Linn från oss i Västerås Tennisklubb!

Magnus Petersson, klubbchef!

Full fart under påskveckan för dig som vill utveckla din tennis!
2022-03-15 09:31

Under påskveckan som är vecka 15 den 11-17 april gör ordinarie träning uppehåll! Västerås Tennisklubb arrangerar istället ett antal aktiviteter för er som är hemma och som är sugna på mycket tennis! Här ser ni några av aktiviteterna under vecka 15!

Matchspelsdagarna för ungdomar vänder sig till er som idag tränar och spelar med minst maxiboll = grön prick eller gul boll!

Anmälan eller frågor för publicerade aktiviteter görs till tobias@vasterastk.se senast den 3:e april.

Varmt välkomna att anmäla er redan nu!

Magnus Petersson, klubbchef.

Kallelse till Årsmöte Västerås TK
2022-03-13 19:28

Kallelse till årsmöte

Härmed kallas medlemmarna i Västerås Tennisklubb till ordinarie årsmöte.

Dag: Tisdagen den 5 april 2022

Tid: kl 18:00

Plats: Röda Rummet, Bellevuestadion

Följande handlingar kommer att finnas tillgängliga:

Vad                                              När (senast)                                                    Var__________________

* Verksamhetsberättelse                29/3                               Kansliet och på hemsidan

inkl. resultat 2021

* Revisionsberättelse                    29/3                               Kansliet och på hemsidan

* Verksamhetsplan 2022               29/3                               Kansliet och på hemsidan

inkl. budget 2022

* Motioner                                    29/3                               Kansliet och på hemsidan

* Dagordning                                29/3                               Kansliet och på hemsidan