Tennis för alla – hela livet!

Bli medlem i Västerås Tennisklubb
Varmt välkommen till Vårterminen 2024!

Hej!

Du som läser detta är antagligen intresserad av att börja träna tennis med oss i Västerås Tennisklubb, vilket vi tycker är jätte roligt!

Vill du göra en intresseanmälan till Vårterminen 2024 så kan du nu göra detta i menyn under anmälan Vårterminen 2024. Vill du enbart bli medlem kan du klicka på knappen till höger bli medlem.

Om du har funderingar kring pris, hur strukturen i tennisklubben ser ut, vilka tider vi tränar eller medlemskap finner du all information under Intresseanmälan vårterminen 2024.

Har du frågor kring att börja spela tennis vänligen kontakta oss på kansliet@vasterastk.se så återkommer vi inom kort med information.

Varmt välkommen till Västerås Tennisklubb!

Sommarläger och vuxenkurser 2024
2024-05-13 08:25