Vecka 34 börjar höstterminen!
Tennis för alla – hela livet!

Varmt välkommen till Höstterminen 2022!

Hej!

Du som läser detta är antagligen intresserad av att börja träna tennis med oss i Västerås Tennisklubb, vilket vi tycker är jätte roligt!

Vill du anmäla dig till Höstterminen 2022 så kan du nu göra detta i menyn under anmälan Höstterminen 2022.

Har du frågor kring att börja spela tennis vänligen kontakta oss på kansliet@vasterastk.se så återkommer vi inom kort med information.

Varmt välkommen till Västerås Tennisklubb!

Tennisläger för vuxna v.33
2022-07-27 21:57

Hoppas ni har haft en fin sommar, nu är det dags att avsluta sommaren med två tennisläger för vuxna utomhus! Vi kommer att genomföra mycket spel och högt tempo på träningspassen, alla nivåer är välkomna att anmäla sig.

Läger 1:

Klockan 18.00-19.30

15-17 augusti

Läger 2:

Klockan 19.30-21.00

15-17 augusti

Begränsat antal deltagare, först till kvarn gäller. Avgift 550 kr, per deltagare.

Vid funderingar eller att göra en anmäl maila viktoria@vasterastk.se senast den 10 augusti och skriv önskat läger vid anmälan!

Vi ses där!

RM-LÄGER för Juniorer upp till 18 år
2022-07-02 22:23

Du har väl anmält till RM? Den 11-14 augusti arrangerar SvTF Mitt Regionsmästerskapet i Uppsala. Det finns klasser för alla, så se till att vara anmäld. Sista anmälningsdagen till RM är 24 juli. Om ni har några funderingar hur man anmäler sig så maila Viktoria på viktoria@vasterastk.se så hjälper hon er.

Veckan innan genomför vi ett RM-Läger med fokus på matcher för att komma i form. Den 8-10 augusti tränar vi under 2 timmar, klockan 09.00-11.00.

Begränsat antal deltagare, först till kvarn gäller. Avgift 595 kr, per deltagare.

Anmäl dig hos viktoria@vasterastk.se senast den 07 augusti!

Tennisens Dag hos VTK
2022-07-02 21:59

Den 20:e augusti klockan 14.00-16.00 bjuder Västerås Tennisklubb i BellevueTennisens Dag.

På Tennisens Dag får du prova på världens roligaste sport, tennis, och det bjuds på fika så klart. Kom och bjud med era kompisar som inte spelar tennis i vanliga fall. Allt är gratis!

Anmäl dig hos viktoria@vasterastk.se senast den 15 augusti!

Sommarhälsning
2022-06-24 09:16

Hej!

Tennisterminen är nu nästan slut, endast ett läger kvar och sedan är det sommarledigt som gäller. Fast spela tennis det kan man ju alltid göra ändå!

Mycket har hänt under våren med massor av roliga tennishändelser, inte minst att vi kan ses igen utan Corona restriktioner hängandes över oss. Våra spelare har även haft fina tävlingsframgångar och grupperna i övrigt har fungerat bra. Vi har bytt logotyp till en ny fräsch sådan samt firat VTK 100 år med en stor fest på slottet. Med detta sagt så vill vi säga ett stort tack till alla tränare och anställda, spelare, föräldrar och sponsorer som har bidragit till att hålla i gång klubbens aktiviteter.

Efter sommarledigheten så startar vi i gång igen och då med några nya tränare ombord, mer info om detta kommer innan terminsstarten. Vill ta tillfället i akt att tacka Jeppe och Tobias för era insatser och önska er lycka till på era nya arbeten. Magnus jobbar kvar hos oss till den 20 augusti för att göra en bra överlämning och säkerställa att vi får till ett nytt bra spelschema för höstterminen, därefter tack och lycka till även till dig i ditt nya arbete.

Höstterminen planeras starta måndag den 22:a augusti 2022 och schemat med grupper inför hösten kommer att vara klart i mitten på Augusti.

Vi planerar även att ha två veckor med träningsläger i augusti, en familjedag samt medarrangör av Tennisens Dag (20/8) så det bli en rivstart på en ny härlig termin.

Återstår att önska dig som läser detta en riktigt Glad Midsommar och en fin sommar i övrigt med vila, solsken och glass.

Hoppas vi ses på banorna under sommaren.

Sommarhälsningar från oss i styrelsen.

Torben Cederberg                                 Håkan Hammarqvist

Robert Pantzar                                      Gunilla Cederberg

Tea Korkeakunnas                                 Frida Axelsson

Fredrik Grivans                                      Mikael Thidell

Aktiviteter och läger sommaren (Juni) 2022.
2022-03-30 10:19

Tyvärr är alla platser bokade!

Följ oss på Facebook
VTK_FaceBook  STÖD OSS VIA SVENSKA SPEL Grasroten  VI FINNS ÄVEN PÅ INSTAGRAM