Tennis för alla – hela livet!

Varmt välkommen till Höstterminen 2022!

Hej!

Du som läser detta är antagligen intresserad av att börja träna tennis med oss i Västerås Tennisklubb, vilket vi tycker är jätte roligt!

Vill du anmäla dig till Höstterminen 2022 så kan du nu göra detta i menyn under anmälan Höstterminen 2022.

Har du frågor kring att börja spela tennis vänligen kontakta oss på kansliet@vasterastk.se så återkommer vi inom kort med information.

Varmt välkommen till Västerås Tennisklubb!

Sommarhälsning
2022-06-24 09:16

Hej!

Tennisterminen är nu nästan slut, endast ett läger kvar och sedan är det sommarledigt som gäller. Fast spela tennis det kan man ju alltid göra ändå!

Mycket har hänt under våren med massor av roliga tennishändelser, inte minst att vi kan ses igen utan Corona restriktioner hängandes över oss. Våra spelare har även haft fina tävlingsframgångar och grupperna i övrigt har fungerat bra. Vi har bytt logotyp till en ny fräsch sådan samt firat VTK 100 år med en stor fest på slottet. Med detta sagt så vill vi säga ett stort tack till alla tränare och anställda, spelare, föräldrar och sponsorer som har bidragit till att hålla i gång klubbens aktiviteter.

Efter sommarledigheten så startar vi i gång igen och då med några nya tränare ombord, mer info om detta kommer innan terminsstarten. Vill ta tillfället i akt att tacka Jeppe och Tobias för era insatser och önska er lycka till på era nya arbeten. Magnus jobbar kvar hos oss till den 20 augusti för att göra en bra överlämning och säkerställa att vi får till ett nytt bra spelschema för höstterminen, därefter tack och lycka till även till dig i ditt nya arbete.

Höstterminen planeras starta måndag den 22:a augusti 2022 och schemat med grupper inför hösten kommer att vara klart i mitten på Augusti.

Vi planerar även att ha två veckor med träningsläger i augusti, en familjedag samt medarrangör av Tennisens Dag (20/8) så det bli en rivstart på en ny härlig termin.

Återstår att önska dig som läser detta en riktigt Glad Midsommar och en fin sommar i övrigt med vila, solsken och glass.

Hoppas vi ses på banorna under sommaren.

Sommarhälsningar från oss i styrelsen.

Torben Cederberg                                 Håkan Hammarqvist

Robert Pantzar                                      Gunilla Cederberg

Tea Korkeakunnas                                 Frida Axelsson

Fredrik Grivans                                      Mikael Thidell

Aktiviteter och läger sommaren (Juni) 2022.
2022-03-30 10:19

Tyvärr är alla platser bokade!

Idag fredag den 25 mars fick Västerås Tennisklubb två Svenska Mästare för flickor 18 år!
2022-03-25 17:46
JSM för flickor och pojkar 18 och 21 år har i vecka spelats i Falun.

Stort, stort GRATTIS till Nora Svensson och Linn Eriksson Sundling!

Idag vann Nora Svensson JSM i singel för flickor 18 år! Efter en bra genomförd final av Nora i singel gick Nora tillsammans med klubbkompisen Linn in och tog hem titeln i JSM dubbel för flickor 18 år!

Nora och Linn har spelat dubbel tillsammans under flera år och nu fick dom ta hem SM guld för 18 åringar, trots att dom båda är 17 år, grymt kämpat tjejer!

Stort GRATTIS Nora och Linn från oss i Västerås Tennisklubb!

Bästa hälsningar!

Magnus Petersson, klubbchef!

Full fart under påskveckan för dig som vill utveckla din tennis!
2022-03-15 09:31

Under påskveckan som är vecka 15 den 11-17 april gör ordinarie träning uppehåll! Västerås Tennisklubb arrangerar istället ett antal aktiviteter för er som är hemma och som är sugna på mycket tennis! Här ser ni några av aktiviteterna under vecka 15!

Matchspelsdagarna för ungdomar vänder sig till er som idag tränar och spelar med minst maxiboll = grön prick eller gul boll!

Anmälan eller frågor för publicerade aktiviteter görs till tobias@vasterastk.se senast den 3:e april.

Varmt välkomna att anmäla er redan nu!

Bästa hälsningar!

Magnus Petersson, klubbchef.

Kallelse till Årsmöte Västerås TK
2022-03-13 19:28

Kallelse till årsmöte

Härmed kallas medlemmarna i Västerås Tennisklubb till ordinarie årsmöte.

Dag: Tisdagen den 5 april 2022

Tid: kl 18:00

Plats: Röda Rummet, Bellevuestadion

Följande handlingar kommer att finnas tillgängliga:

Vad                                              När (senast)                                                    Var__________________

* Verksamhetsberättelse                29/3                               Kansliet och på hemsidan

inkl. resultat 2021

* Revisionsberättelse                    29/3                               Kansliet och på hemsidan

* Verksamhetsplan 2022               29/3                               Kansliet och på hemsidan

inkl. budget 2022

* Motioner                                    29/3                               Kansliet och på hemsidan

* Dagordning                                29/3                               Kansliet och på hemsidan