Anmälan till Vårterminen 2022 är nu öppen. Se menyn ovan!

Hej!

Du som läser detta är antagligen intresserad av att börja träna tennis med oss i Västerås Tennisklubb vilket vi tycker är jätte roligt!

Vårterminen startar vecka 2, måndag den 10 januari och terminen är på 19 veckor under våren 2022.

Information kring anmälan, priser, upplägg m.m. finns under fliken anmälan Vårterminen 2022 i menyn!

Har du frågor kring att börja spela tennis vänligen kontakta oss på kansliet@vasterastk.se så återkommer vi snarast med information.

Varmt välkommen till Västerås Tennisklubb!

Magnus Petersson, klubbchef.

Anmälan öppen till Senior/Veteran RM den 6-9 januari i Västerås!
2021-12-03 06:46
Anmälan görs via Tävling Online på tennis.se.

VTK 100 år - håll utkik på aktiviteter
2021-11-24 16:51
100 år med tennis i Västerås

VTK bildades 21 april 1922 för att stärka utförandet av den nya sporten tennis i Västerås. Vi är både glada och stolta över att klubben med stor framgång har bedrivit tennisverksamhet i och kring Västerås i 100 år! Vad sägs om att Kjell Jansson (VTK) vann SM i herrdubbel 1974 tillsammans med Björn Borg (SALK)? På senare tid har klubbens många duktiga juniorer haft framgångar i flera viktiga turneringar. VTK driver förtjänstfullt en av de större tennisskolorna i Sverige. Framgångar som dessa och mycket annat är så klart något som vi vill fira och därför kan vi redan nu presentera att det kommer att bli en fin jubileumsfest den 14:e maj nästa år.

Mer info om detta kommer att komma ut på det nya året samt finnas på hemsidan samt facebook.

Hälsningar från Jubileumskommitteen

Frida Axelsson