Den 21 april fyllde VTK 99 år!
2021-04-21 09:00
Utdrag ur det första protokollet: "Beslöts att bilda en tennisklubb"

Den 21 april 1922 skapades Västerås Tennisklubb av ett antal entusiaster som ville etablera den relativa nya sporten tennis i Västerås. Man spelade på en grusbana utomhus den första tiden och ordnade med regelbundna träningar och redan efter något år även med tävlingar.

Nästa år firar alltså klubben 100 år något som vi kommer att fira stort med ett flertal aktiviteter. Vi startar med att samla allt material runt jubileumsåret under fliken VTK 100 år på hemsidan.

Grattis alla VTK:are önskar /Styrelsen

Sommarkul för dom minsta.
2021-03-11 14:06

Sommaraktiviteter 2021. All anmälan görs till kansliet@vasterastk.se.
2021-03-11 11:32
I anmälan skriv namn på deltagaren och vilken kurs som är aktuell. Anmälan är bindande och mer information kommer i mitten på maj. Varmt välkommen!

Information om seriespel inne 2020-21.
2021-01-23 08:24
Information om tävlingar och seriespel

Inga förändringar har skett i de nationella allmänna råd som sedan den 14 december gäller i hela landet.

Råden möjliggör fortsatt endast enstaka matcher/tävlingar för barn födda 2005 eller senare. Tävlingsspel kan ej genomföras för utövare födda 2004 eller tidigare. Yrkesmässigt utövande på elitnivå undantas tävlingsrestriktionerna.

Svenska Tennisserien inne 20-21 ställs in
Därmed saknas förutsättningar för genomförande av seriespelet. Svenska Tennisförbundets styrelse har beslutat att ställa in Svenska Tennisserien inne 2020-21, undantaget 15-årsserierna som berör barn födda 2005 eller senare.

Skulle situationen förbättras och restriktionerna hävas i närtid kan omprövning för vissa delar av seriespelet ske. Svenska Tennisförbundet följer utvecklingen och arbetar för att kunna erbjuda någon form av seriespel om situationen tillåter det.
Varmt välkommen att träna i tennisskola VT 2021. Anmälan via länken BLI MEDLEM.
2021-01-01 09:29
Anmälan gör du via länken, bli medlem i menyn!

Stötta Västerås TK och klubbens duktiga juniorer genom att sponsra en egen bana inne eller ute.
2020-11-27 08:17
Västerås Tennisklubb har växt med nästa 50% under de senaste 2,5 åren och är idag en av Sveriges största tennisskolor för barn, ungdomar och vuxna. Klubbens mål är att bli  regionens ledande klubb när det gäller utbildning och utveckling av barn och ungdomar i tennis, få 40% av klubbens ungdomar att vilja prova på att tävla, erbjuda de ungdomar som vill mer med sin idrott bättre träning och mer träning till ett bra pris, utveckling och utbildning av klubbens ledare och tränare samt fler aktiviteter utanför ordinarie träning för alla barn i tennisskolan till låga kostnader eller inga kostnader alls.

För att vi som förening skall kunna fortsätta utveckla klubbens barn och ungdomar samt växa, behövs det stöd från näringslivet!

Bansponsor utomhus!

År 1: 25.000 kr.
År 2: 30.000 kr
År 3: 30.000 kr

I priserna utomhus ingår vindskydd + tryckkostnad. För övriga skyltar tillkommer kostnader för skylt och tryck.

Bansponsor inomhus!

Mejla till kansliet@vasterastk.se för offert.
Följ oss på Facebook
VTK_FaceBook  STÖD OSS VIA SVENSKA SPEL Grasroten