JULLOV!
Tennis för alla – hela livet!

Varmt välkommen till Vårterminen 2023!

Hej!

Du som läser detta är antagligen intresserad av att börja träna tennis med oss i Västerås Tennisklubb, vilket vi tycker är jätte roligt!

Vill du anmäla dig till Vårterminen 2023 så kan du nu göra detta i menyn under anmälan Vårterminen 2023.

Om du har funderingar kring pris, hur strukturen i tennisklubben ser ut, vilka tider vi tränar eller medlemskap finner du all information under Anmälan vårterminen 2023.

Har du frågor kring att börja spela tennis vänligen kontakta oss på kansliet@vasterastk.se så återkommer vi inom kort med information.

Varmt välkommen till Västerås Tennisklubb!

Akut brist på tränare
2023-02-01 19:36

Hej alla som tränar med VTK

Jag vill på detta vis meddela att klubbens chefstränare tyvärr har råkat ut för en olycka och brutit ett ben i foten. Olyckan hände inte under tennisspel/träning och har goda förutsättningar att läka utan operation men kräver vila. Det betyder en längre sjuksrivning och det tillsammans med en del annan sjukfrånvaro bland övriga tränare gör att vi kommer att ha jobbigt med att få tränare till alla grupper under en tid framöver.

Vi gör vad vi kan för att ringa in tränare så att alla grupper kan köra vidare som planerat men ber er om överseende med om ni inte får er ordinarie tränare denna eller nästa vecka. Det kan även hända att vi tvingas att tillfälligt slå ihop två grupper någon enstaka gång. Något som vi bara gör om inget annat alternativ finns.

Vi tar tacksam emot tips om det finns personer som läser detta och som kan tänka sig att ta något pass som tränare eller som känner någon som skulle kunna göra det. Hör av er i sådana fall till Viktoria (viktoria@vastarstk.se) i första hand eller till mig (torben.cederberg@gmail.com).

Tillsammans ska vi ta oss igenom detta, eller hur?

Tack ska ni ha och skickar med varma tennishälsningar,

/Torben

Torben Cederberg

Ordförande Västerås TK

Kick-off läger!
2023-01-04 11:23

Hoppas ni har haft ett fint nyårs firande och julafton!

Nu är det dags med ett kick-off läger som en start inför vårterminen 2023!

Vi hoppas att Du blir med!😁

När: Måndag-Torsdag Vecka 2

Upplägg:

Måndag - Grundslag

Tisdag - Nätspel

Onsdag - Serve

Torsdag Matchsspel

Pris - 395 kr / 4 dagar för ungdomar

495 kr / 4 dagar för vuxna

Tränare: Primärt Viktor Selander och Viktoria Pantzar

Vi ser fram emot att se er!

Vi kommer att erbjuda flertal olika läger under Vecka 2, här är dessa läger:

Läger 1

16-17 Röd/Orange boll

Läger 2

17-18 Grön/Gul boll

Läger 3

18-19 Yngre tävlingsspelare

Läger 4

19-20 Äldre tävlingsspelare

Läger 5

20-21 Vuxna

Vill ni anmäla er? Anmäl er senast söndag 2023-01-08 KL. 20:00 anmälan mailar ni till kansliet@vasterastk.se vänligen skriv förnamn och efternamn även vilket läger ni skulle vilja anmäla er till.

Vi ser fram emot att se er!

Information - vårterminen 2023
2022-12-09 17:16

Hej på er!

Nu börjar vi närma oss slutet av höstterminen!

Vecka 50 är sista veckan för terminen och vårterminen sätter igång igen vecka 3.

Om ni inte mailat Kansliet@vasterastk.se att ni vill sluta vänligen gör det omgående.

Om ni inte önskat några förändringar inför vårterminen förutsätter vi att ni vill fortsätta som ni tidigare gjort.

Vi vill tacka stort för en fantastikst fin höstterminen och vi nu laddar vi om för en spännande vårtermin!

Julavslutning 17:e december!
2022-12-06 10:40

Varmt välkommen på lite stämningsfull julfika med Västerås Tennisklubb.

Lördagen den 17 december avslutar vi terminen tillsammans med fika. Er tränare följer med er upp till klubbrummet i samband med er träning. Föräldrar är självklart också välkomna in på en kopp kaffe. Tränar du med oss på en vardag? Varmt välkommen du med! Vi är på plats hela lördagen mellan 08:30 - 16:15.

Ny Chefstränare - Viktor Selander
2022-12-02 18:55

Det är med stor glädje att kunna presentera Viktor Selander som ny chefstränare för Västerås Tennisklubb. Viktor har bland annat varit framgångsrik college-spelare i USA. Vidare har Viktor en bred erfarenhet som tennistränare i framför allt Norge men även i Sverige, Danmark, USA och Australien för alla olika kategorier spelare. Till det är Viktor även Fitness Coach.

Viktor kommer att stärka klubben ordentligt och han börjar hos oss på måndag den 5 december.

Välkommen till oss!

Bästa Hälsningar