Bli tränare
Vi är alltid intresserad av att komma i kontakt med nya tränare som vill arbeta för klubben. Våra tränare är timanställda och håller i 5-15 timmar träningstimmar i veckan. Helger och kvällar ingår i tjänsten.

Du bör vara en erfaren tennisspelare, gärna med tidigare erfarenhet som tränare, för att leda träningsgrupper. Som person är du flexibel, samarbetsvillig och har lätt för att prioritera. Vi vill att du är social, entusiastisk och att du delar idrottens grundläggande värderingar som glädje, gemenskap, delaktighet, allas värde och rätt till delaktighet och fair play.

Ansökan sker via mail till klubbens ordförande Fredrik Grivans eller till chefstranare@vasterastk.se