Hej och välkommen till Västerås Tennisklubb.

Anmälan görs i menyn ANMÄLNINGSFORMULÄR (Skriv i kommentar vilken kurs det gäller för och antal timmar

När anmälan är gjord kommer inget automatiskt svar. Vi hör av oss och bekräftar efterhand.

Höstterminen startar vecka 34 och håller på t.o.m. vecka 50. Vi gör uppehåll under höstlovet och arrangerar då olika lovaktiviteter för både vuxna och barn.

Träningsavgifter för HT 2021.

Minitennis 1 timme/vecka á 16 tillfällen Pris: 995 kr

Familjeminitennis 1 timme/vecka á 16 tillfällen Pris: 695 kr (Här är en förälder eller anhörig med och hjälper till med sitt barn)

Juniortennis: Är för alla åldrar upp till 21 år som inte är med på minitennis eller familjetennis och där grupperna är max 5 deltagre/bana och tränare.

1 timme/vecka á 16 tillfällen Pris 1940 kr

2 timmar                                Pris 3220 kr

3 timmar                                Pris 4130 kr

4 timmar                                Pris 5050 kr

5 timmar                                Pris 5750 kr

6 timmar eller mer                 Prata med klubbchefen

Vuxentennis: Är för dig som är över 21 år och som inte tävlar aktivt för Västerås Tennisklubb.

1 timme/vecka á 16 tillfällen Pris 2450 kr (Gäller för vardagkväll och helg)

1 timme/vecka á 16 tillfällen Pris 2150 kr (Gäller för träning på dagtid och luncher)

1,5 timme                              Pris 3500 kr

2 timmar                                Pris 4900 kr (Gäller för vardagkväll och helg)

2 timmar                                Pris 4200 kr (Gäller för träning dagtid och luncher)

3 timmar                                Pris 7350 kr

Har du inte tränat innan med Västerås Tennisklubb tillkommer en medlemsavgift.

Varmt välkommen till Höstterminen 2021.