Anmälan till Vårterminen 2022 är nu öppen. Se menyn ovan!

Hej!

Du som läser detta är antagligen intresserad av att börja träna tennis med oss i Västerås Tennisklubb vilket vi tycker är jätte roligt!

Vårterminen startar vecka 2, måndag den 10 januari och terminen är på 19 veckor under våren 2022.

Information kring anmälan, priser, upplägg m.m. finns under fliken anmälan Vårterminen 2022 i menyn!

Har du frågor kring att börja spela tennis vänligen kontakta oss på kansliet@vasterastk.se så återkommer vi inom kort med information.

Varmt välkommen till Västerås Tennisklubb!

Magnus Petersson, klubbchef.

Seriematcher helgen vecka 4.
2022-01-24 08:07
För allas information har vi även släppt lediga tider lördag den 29 januari och söndag den 30 januari. Går nu att boka via Bellevue!

Fortfarande en bugg i Bellevues bokningssystem!
2022-01-07 07:51
Allt som inte är grått är ledigt imorgon lördag! Ring Bellevue på 021-156350 om du vill spela tennis imorgon lördag den 8 januari!

Vårterminen 2022 startar på måndag den 10 januari!
2022-01-06 07:17

Hej!

God fortsättning och välkommen tillbaka till vårterminen 2022 = Västerås Tennisklubb fyller 100 år!!!!

Till dig som anmält/inte avanmält dig själv eller ditt barn till att träna med Västerås TKs tennisskola vårterminen 2022, så kommer dagar och tider börja mejlas ut under eftermiddagen idag torsdag den 6 januari. Då det är ca 130 grupper med närmare 450 deltagare som skall mejlas ut så kan det ta fram till på lördagkväll innan alla fått sina scheman. Har du inte fått schemat på lördag kväll vänligen skriv till kansliet@vasterastk.se så kollar vi vad som eventuellt gått fel! Vi kommer starta med att mejla ut måndag sedan tisdag o.s.v.  Efterfrågan på att vara med i tennisskolan våren 2022 har varit fantastisk och vi har fått in ca 50 nya vuxna och barn som vill börja träna tennis.

Är det någon i din familj som missat att anmäla sig eller funderar på att vilja ta lektioner i grupp våren 2022, så välkomna att höra av er till kansliet så ser vi vilka möjligheter som finns!

För er som är vuxna och tränar eller som kanske vill börja, tänk på att du kan få ut friskvårdsbidrag för tennisträning.

Gällande restriktioner m.m. från Folkhälsomyndigheterna så kommer vi som klubb hela tiden informera och följa alla råd samt ha rutiner som bidrar till din, ditt barns och våra medarbetares säkerhet under träningarna! Tänk även på att du själv eller att ditt barn bidrar till allas säkerhet gällande att hålla nere smittspridningen så vi kan träna och spela som vanligt. Fortfarande gäller att hålla avstånd, stanna hemma om du känner dig förkyld, god handhygien och stort eget ansvar mot sig själv och andra!

Önskar dig som fått detta mejl, läser detta på klubbens hemsida eller Facebooksida en riktigt bra helg!

Med vänlig hälsning!

Magnus Petersson, klubbchef.