SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Västerås Tennisklubb
Tennis för alla, hela livet oavsett ålder eller ambitionsnivå.

Jubileumsaktiviteter 2022
Här samlar vi ihop idéer kring planerade aktiviteter för jubileumsåret 2022. Allt eftersom planeringen framskrider och ju närmare aktivitetsdatumet vi kommer så kommer vi också att fylla på med mer detaljerad information samt hur man kan anmäla sig till aktiviteter som kräver en anmälan.

 

Corona info. Vi följer noggrannt mydigheternas föreskrifter, flera aktiviteter som planeras är direkt beroende av att läget är sådant att arrangemang av aktiviteter säkert kan genomföras. Mer information kommer fortlöpande och dessa sidor uppdateras regelbundet.

Jubileumsaktiviteter
Fotot på Kevin är taget av Bjarnefedt Photography

Boka lördagen den 14:e maj i din kalender, något du inte vill missa. Vi planerar en riktig fest för 100-åringen med middag, aktiviteter och underhållning. Mer information om program och hur man anmäler sig kommer att komma ut direkt på det nya året. Håll utkik på dessa sidor samt i din e-post/Facebook.

 
Vår hemmaplan
Våra sponsorer