SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tennis för alla – hela livet!

Jubileumsaktiviteter 2022

Här samlar vi ihop idéer kring planerade aktiviteter för jubileumsåret 2022. Allt eftersom planeringen framskrider och ju närmare aktivitetsdatumet vi kommer så kommer vi också att fylla på med mer detaljerad information samt hur man kan anmäla sig till aktiviteter som kräver en anmälan.

 

Corona info. Vi följer noggrannt mydigheternas föreskrifter, flera aktiviteter som planeras är direkt beroende av att läget är sådant att arrangemang av aktiviteter säkert kan genomföras. I maj 2022 finns det fortfarande Covid i samhället men inga restriktioner. Vi arrangerar aktiviteter utifrån det allmänna hälsoläget och gällande restriktioner.

 

Mer information kommer fortlöpande och dessa sidor uppdateras regelbundet.

Jubileumsaktiviteter
Fotot på Kevin är taget av Bjarnefedt Photography

Boka lördagen den 14:e maj i din kalender, något du inte vill missa. Vi planerar en riktig fest för 100-åringen med middag, aktiviteter och underhållning. Mer information om program och hur man anmäler sig kommer att komma ut direkt på det nya året. Håll utkik på dessa sidor samt i din e-post/Facebook.

Jubileumsvecka med tävlingar vecka 24

I vecka 24, 13-17 juni, arrangeras ett antal sprinttävlingar på klubbnivå. Vi hoppas på fint väder och bra förhållanden för att alla ska få pröva på att spela match med splare som man normalt kanske inte spelar med men blir en erfarenhet rikare. Alla garanteras att spela mer än en match.

 

Information och anmälan har gått ut via Facebook och vår nyhetssida på hemsidan.

Familjedag med tennis, 13 augusti

Vi planerar att göra en rolig dag med tennis där familjen är i fokus på Bellevue lördagen den 13:e augusti. Tennis för stora och små med lite roliga sido- aktiviteter. Det kommer att finnas chans att prova på med tennis för dem som ännu inte har gjort det.

 

Mer information kommer ut via nyheter och Facebook.

 
Vår hemmaplan
Våra sponsorer