Tennis för alla – hela livet!

Äntligen sommarlov
2024-06-14 17:12

Denna vecka avslutar vi vårterminens tennisskola. I veckan har vi kört några uppsamlingsträningar för de grupper som drabbades av inställda träningar tidigare under våren. Nu har vi några sommarläger framför oss innan ledighet och vila.

Vårterminen har varit intensiv med flera stora evenemang samt inte minsta att vi på kort varsel fick samordna vår tennisskola med TK Aros träningsverksamhet. Det har gått bra och alla som var i träning har kunnat fortsätta utan större förändringar. Många av tränarna har fått gå upp i tid och arbetat extra vilket vi är glada för att de har kunnat och hoppas att de får en välförtjänt sommarledighet framöver.

Utebanorna är ett annat område där VTK tillsammans med personal från Bellevue har arbetat hårt med att färdigställa och arbeta med gruset för att få det hårdare och jämnare än tidigare. Ett speciellt tack till Juan Zuniga och övriga som har varit med och arbetat med detta för att vi nu har utebanor som är riktigt bra trots en rekordkall och våt vår. Passa på att spela ute i sommar då vi nu har så fina banor.

Sedan ett ord till alla er vuxna som kanske har barn i tennisskolan och tycker att det ser kul ut med att spela tennis. Klubben är mycket intresserade att ni hör av er för att se om vi kan arrangera någon form av prova-på-träning när ni ändå är i hallen. Kanske kan det bli en inkörsport till ett eget livslångt tennisengagemang? Hör av er med en intresseanmälan på mejl till kansliet@vasterastk.se

Sedan får vi ibland frågan om när det är dags att byta till en ny grupp eller kanske spela fler timmar i veckan, om det finns möjlighet till att kombinera tennis med fysträning eller kanske ta extra lektioner. Allt är möjligt och bäst är förstås att prata med sin tränare om detta men det går även bra att ta kontakt med vår huvudtränare Jens Nilsson (jens@vasterastk.se).

Det är ett bra tillfälle för oss i styrelsen att tacka alla medlemmar, tränare, ledare, spelare, föräldrar och sponsorer för ert engagemang under en lång vårtermin. Grattis oxå till alla er tävlingsspelare som tävlar i klubbens namn med fina framgångar under våren. Jättebra jobbat!

I augusti kör vi i gång verksamheten måndagen den 26:e men vi har ett läger innan dessa och det finns fortfarande platser kvar så anmäl er med ett mejl till kansliet@vasterastk.se

Till sist en liten påminnelse om att vi ber er att höra av er till Jens Nilsson, jens@vasterastk.se eller kansliet@vasterastk.se  om ni har ändringar eller andra önskemål om träningar under höstterminen.

Varma tennishälsningar,

/Torben Cederberg, Ordförande