TENNIS FÖR ALLA, HELA LIVET OAVSETT ÅLDER ELLER AMBITIONSNIVÅ!

Varmt välkommen till Västerås Tennisklubbs hemsida! Vi håller just nu på att uppdatera sidan med ny och intressant information inför vårterminen 2020.

Anmälningsformulär är nu öppet för Vårterminen 2020. Tränar du redan i vår verksamhet behöver du inte anmäla dig för VT 2020 utan har redan din plats.

Varmt välkommen!

Med vänlig hälsning!

Tack vare våra sponsorer kan vi nu sänka priset för dom minsta barnen!
2019-11-19 20:07
Familjeminitennis är att du som förälder till ditt barn är med och hjälper våra tränare under övningar. För mer information kontakta oss på chefstranare@vasterastk.se. Helger, start vecka 2.

Vill du som företag bidra till en mer aktiv vardag, se mer i menyn under Aktivitetshjälpen 2020.
2019-11-03 19:28
Välkommen att synas inne eller ute på Bellevue.

NYHET VT 2020! Multi Skillz för barn och ungdomar mellan 5-12 år.
2019-10-27 09:56
Multi Skillz For Sport är rörelse och koordinationsträning för barn och ungdomar mellan 5-12 år. Man säger att den rörelse förmåga du har som vuxen sätter och utvecklar du i åldern 5-12 år. Som klubb är vi första och enda verksamhet i Västerås som har certifierade ledare för att utveckla och träna barn i Multi Skillz for sport. För mer information kring anmälan m.m. vänligen gå in på anmälan vårterminen 2020 i menyn på hemsidan, där du hittar olika upplägg med att träna enbart Multi Skillz eller att träna Tennis med att bygga på ett pass med Multi Skillz.

Vid frågor eller funderingar kontakta en av våra utbildade och certifierade ledare på chefstranare@vasterastk.se
Börja spela tennis! Detta kort blir ditt då du anmäler dig till vårens tennisskola, vuxen som barn!
2019-10-24 14:07
Gäller för dig som anmäler dig innan den 15:e december och är ny i klubbens träningsverksamhet, värde ca 1300 kr! Mer info finns i menyn under knappen, anmälan våren 2020!

Följ oss på Facebook
VTK_FaceBook  STÖD OSS VIA SVENSKA SPEL Grasroten