Information om seriespel inne 2020-21.
2021-01-23 08:24
Information om tävlingar och seriespel

Inga förändringar har skett i de nationella allmänna råd som sedan den 14 december gäller i hela landet.

Råden möjliggör fortsatt endast enstaka matcher/tävlingar för barn födda 2005 eller senare. Tävlingsspel kan ej genomföras för utövare födda 2004 eller tidigare. Yrkesmässigt utövande på elitnivå undantas tävlingsrestriktionerna.

Svenska Tennisserien inne 20-21 ställs in
Därmed saknas förutsättningar för genomförande av seriespelet. Svenska Tennisförbundets styrelse har beslutat att ställa in Svenska Tennisserien inne 2020-21, undantaget 15-årsserierna som berör barn födda 2005 eller senare.

Skulle situationen förbättras och restriktionerna hävas i närtid kan omprövning för vissa delar av seriespelet ske. Svenska Tennisförbundet följer utvecklingen och arbetar för att kunna erbjuda någon form av seriespel om situationen tillåter det.
Varmt välkommen att träna i tennisskola VT 2021. Anmälan via länken BLI MEDLEM.
2021-01-01 09:29
Anmälan gör du via länken, bli medlem i menyn!

Tack för detta tennisår och GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!
2020-12-18 08:16
Västerås Tennisklubb vill tacka alla barn, ungdomar, vuxna, föräldrar och tränare för en bra genomförd hösttermin och vårtermin. Detta år har varit mycket annorlunda och vi vill rikta ett stort tack för det ansvarstagande alla visat genom att följa folkhälsomyndigheternas rekommendationer så vi kunnat genomföra träningarna på ett smittskyddssäkert sätt.

Sista dag för träning på höstterminen är lördag den 19:e augusti.

Vårterminen startar måndag den 11:e januari.

Schema gällande dagar och tider för vårterminen kommuniceras ut i början på vecka 1.

Vid frågor mejla dessa till kansliet@vasterastk.se.

Västerås Tennisklubb önskar er alla en God Jul & Gott Nytt År!
Stötta Västerås TK och klubbens duktiga juniorer genom att sponsra en egen bana inne eller ute.
2020-11-27 08:17
Västerås Tennisklubb har växt med nästa 50% under de senaste 2,5 åren och är idag en av Sveriges största tennisskolor för barn, ungdomar och vuxna. Klubbens mål är att bli  regionens ledande klubb när det gäller utbildning och utveckling av barn och ungdomar i tennis, få 40% av klubbens ungdomar att vilja prova på att tävla, erbjuda de ungdomar som vill mer med sin idrott bättre träning och mer träning till ett bra pris, utveckling och utbildning av klubbens ledare och tränare samt fler aktiviteter utanför ordinarie träning för alla barn i tennisskolan till låga kostnader eller inga kostnader alls.

För att vi som förening skall kunna fortsätta utveckla klubbens barn och ungdomar samt växa, behövs det stöd från näringslivet!

Bansponsor utomhus!

År 1: 25.000 kr.
År 2: 30.000 kr
År 3: 30.000 kr

I priserna utomhus ingår vindskydd + tryckkostnad. För övriga skyltar tillkommer kostnader för skylt och tryck.

Bansponsor inomhus!

Mejla till kansliet@vasterastk.se för offert.
2020-11-16 08:57

Skärpta allmänna råd i Västmanland !

Som tidigare meddelats så är all VTK:s träning pausad för spelare födda 04 och tidigare till och med den 10 dec.

Det är individens ansvar att följa de allmänna råden.

Klubben undersöker olika möjligheter för att  kompensera för de inställda träningsveckorna och återkommer så snart det klarnar hur länge de skärpta restriktionerna gäller.

Vi hoppas på en snabb återgång till det normala så att vi tillsammans kan utveckla Västerås Tennis.

Följ oss på Facebook
VTK_FaceBook  STÖD OSS VIA SVENSKA SPEL Grasroten