Välkommen till Västerås Tennisklubb!
Västerås Tennisklubb bildades 1922 och erbjuder idag träning för barn, ungdomar och vuxna på alla nivåer från nybörjare till tävlingsspelare.

På den här webbplatsen hittar du nyheter och aktuell information om klubben. Vill du bli medlem och hitta en grupp att träna i, kan du anmäla ditt intresse här. Vår verksamhet sker på Bellevuestadion i Västerås, där du som medlem kan boka banor med rabatt.

Klubben har även en Facebooksida, där du kan få dagliga uppdateringar kring vad som sker i klubben och resultat från tävlingar där klubbens spelare deltar. Följ oss gärna!
Seriematcher i helgen på Bellevue!
2018-11-07 13:07
Nu i helgen den 10-11 november spelar tre av klubbens lag hemma på Bellevue.

På lördag tar vårt F15 lag emot Lidingö TK med matchstart kl.14.00.

På söndag tar vårt P15 lag emot Nynäshamn TK och vårt Herrlag tar emot Danderyds TK, matchstart för båda lagen kl.11.00.

Varmt välkomna ner och stötta våra lag i helgen!
Ordinarie träning under höstlovet.
2018-10-25 09:02
Vi kör träning precis som vanligt under höstlovet. Kan ni inte komma vänligen meddela detta till kansliet på kansliet@vasterastk.se.

Vi sätter nu igång nya grupper på söndagar!
2018-09-25 13:50
Intresset för tennis och Västerås Tennisklubb ökar stadigt. Då vi har helt fullt i alla grupper måndag till lördag öppnar vi nu för nya grupper för barn, ungdomar och vuxna på söndagar.

Tiderna är kl.12.00-15.00 och vi kör igång grupper efter hand som dom fylls.

Anmälan görs via formulär på hemsidan här och vi hör av oss så fort vi kan sätta ihop en grupp som passar tillsammans. Länk till online-formulär:

Varmt välkommen att anmäla er!

Höstterminen 2018 tider m.m.
2018-08-22 08:06
Hej!

Höstterminen startar måndag den 27 augusti 2018.

Vi har nu mailat ut träningstider till er som skall spela måndag-torsdag. Till er som är planerade fredag och lördag kommer det mail idag onsdag den 22 augusti och imorgon den 23 augusti. Har ni inte fått information under morgondagen vänligen kontakta oss på kansliet@vasterastk.se.

Trevlig dag!
Stort Grattis till Jeppe och Julita i helgens APP Open 2018 - Sommartour i Växjö.
2018-08-06 08:59
Västerås Jeppe Johansson-Holm och Julita Saner gick båda till final i Växjö där svensk dam och herrelit spelat. Det blev vinst för Jeppe och en fin andra plats för Julita!
Följ oss på Facebook