Välkommen till Västerås Tennisklubb!
Västerås Tennisklubb bildades 1922 och erbjuder idag träning för barn, ungdomar och vuxna på alla nivåer från nybörjare till tävlingsspelare.

På den här webbplatsen hittar du nyheter och aktuell information om klubben. Vill du bli medlem och hitta en grupp att träna i, kan du anmäla ditt intresse här. Vår verksamhet sker på Bellevuestadion i Västerås, där du som medlem kan boka banor med rabatt.

Klubben har även en Facebooksida, där du kan få dagliga uppdateringar kring vad som sker i klubben och resultat från tävlingar där klubbens spelare deltar. Följ oss gärna!
2019-06-14 12:32

Anmälan till höstens träning - senast 15 juni
2019-05-18 16:10

Vi tar nu emot anmälningar till höstens träningar.

Höstterminen är fr.o.m. måndag 26 augusti t.o.m. söndag den 22 december, med uppehåll under höstlovet vecka 44.

Anmälan ska vara oss tillhanda senast den 15 juni, om du vill vara säker på att få träna i den grupp du önskar.

Vi hoppas att ni också har sett information på hemsidan om våra sommarkurser.

Anmälan görs genom att skicka ett epostmeddelande till:
kansliet@vasterastk.se

alternativt att fylla i formuläret som finns på vår hemsida.

Ny Chefstränare
2019-05-05 17:20

Förstärkning av Tränarstaben.

Det är med stor glädje vi välkomnar Eva-Lena Daun som ny Chefstränare i Västerås TK.

Eva-Lena kommer närmast från Tjänsten som chefstränare i Strängnäs TK men känner vår klubb sedan många år. Eva-Lena kompletterar vår organisation väldigt väl och kommer fortsätta samverka med Janne Hedman och Magnus i planeringen inför hösten. Eva-Lena börjar sin tjänst i Augusti.

//Styrelsen

Följ oss på Facebook