Stötta Västerås TK och klubbens duktiga juniorer genom att sponsra en egen bana inne eller ute.
2020-11-27 08:17
Västerås Tennisklubb har växt med nästa 50% under de senaste 2,5 åren och är idag en av Sveriges största tennisskolor för barn, ungdomar och vuxna. Klubbens mål är att bli  regionens ledande klubb när det gäller utbildning och utveckling av barn och ungdomar i tennis, få 40% av klubbens ungdomar att vilja prova på att tävla, erbjuda de ungdomar som vill mer med sin idrott bättre träning och mer träning till ett bra pris, utveckling och utbildning av klubbens ledare och tränare samt fler aktiviteter utanför ordinarie träning för alla barn i tennisskolan till låga kostnader eller inga kostnader alls.

För att vi som förening skall kunna fortsätta utveckla klubbens barn och ungdomar samt växa, behövs det stöd från näringslivet!

Bansponsor utomhus!

År 1: 25.000 kr.
År 2: 30.000 kr
År 3: 30.000 kr

I priserna utomhus ingår vindskydd + tryckkostnad. För övriga skyltar tillkommer kostnader för skylt och tryck.

Bansponsor inomhus!

Mejla till kansliet@vasterastk.se för offert.
2020-11-16 08:57

Skärpta allmänna råd i Västmanland !

Som tidigare meddelats så är all VTK:s träning pausad för spelare födda 04 och tidigare till och med den 10 dec.

Det är individens ansvar att följa de allmänna råden.

Klubben undersöker olika möjligheter för att  kompensera för de inställda träningsveckorna och återkommer så snart det klarnar hur länge de skärpta restriktionerna gäller.

Vi hoppas på en snabb återgång till det normala så att vi tillsammans kan utveckla Västerås Tennis.

Höstlovsläger vecka 44.
2020-10-15 13:44

Börja träna tennis som vuxen, varmt välkommen!
2020-07-10 08:57
Tennis är enligt forskning den aktivitet som förlänger livet längst. Tennis för livet - Hela livet. För mer information kontakta oss på kansliet@vasterastk.se

Intensivkurs vecka 33!
2020-07-03 17:19
Alla platser är nu fulltecknade!

Följ oss på Facebook
VTK_FaceBook  STÖD OSS VIA SVENSKA SPEL Grasroten