Tack till våra sponsorer!
Västerås Tennisklubb vill rikta ett stort tack till våra sponsorer, som valt att synas tillsammans med klubben under 2018!
ABB är pionjär inom banbrytande teknik och styr industriell digitalisering mot framtiden. Innovation står främst i allt vi gör och mycket av den teknik som driver det moderna samhället har utvecklats av ABB. Varje dag höjer vi effektivitet, säkerhet och produktivitet hos energibolag, industri, transport och infrastruktur runt om i världen. Med en historia som spänner över mer än 130 år är ABB verksamt i mer än 100 länder och sysselsätter cirka 135.000 personer.
Deva Mecaneyes är en stark och välkänd samarbetspartner för tillverkningsindustrin. Vi på Deva Mecaneyes har en gedigen tro på svensk industri. Vår mission är att stödja ledande industribolag i arbetet med att nå en absolut världsklass och därigenom skapa långsiktig lönsamhet och tillväxt. Vi har spetskompetens inom produktutveckling och produktionsutveckling riktat mot ledande industribolag i Mälardalen och Dalarna.
Kadesjös är ett heltäckande konsultföretag inom bygg-­ och VVS-­projektering. Uppdragen varierar, från bostäder och kontor till komplicerade processbyggnader – både i Sverige och utomlands.
Kvarnvreten Fastighets AB. Vår idé är att långsiktigt äga och förvalta hyresfastigheter – och förvalta dem väl. Företagets bestånd består av ett 20-tal fastigheter, vilka tillsammans rymmer cirka 670 lägenheter. Fastigheterna är i huvudsak belägna i områdena Pettersberg, Markörgatan på Malmaberg och i absoluta centrum av Västerås. Kvarnvreten Fastighets AB äger också ett av Västerås finaste äldreboende, Flodinsgården på Blåsbo med 65 lägenheter.
Sigholm Konsult är en partner för företag inom energibranschen som vill utvecklas för att bli mer hållbara och rustade inför framtiden. Vi erbjuder tjänster inom Projektledning, Verksamhetsutveckling och Optimering & Digitala Lösningar.
Smartshake startade 2009 och erbjuder läckagesäkra, giftfria mat- och dryckesbehållare för den som tränar eller är på språng. Idag finns produkterna att köpa i över 90 länder, och har bland annat vunnit pris för bästa produkt inom kategorin fitness och hälsa på ISPO awards 2015.
Sportförlaget är ett av Sveriges äldsta och marknadsledande förlag när det gäller idrottslitteratur och andra idrottsrelaterade produkter. Förlaget startade 1988, leder och driver utvecklingen inom sportlitteraturen, samt samarbetar och sponsrar en rad förbund, idrottare, idrottsföreningar och klubbar i Sverige.
Stendals El AB producerar elslutbleck och låsprodukter under varumärket STEP. Samtliga produkter är egna konstruktioner som är skyddade av ett flertal patent. Säkerhet och kvalitet kan vara livsavgörande och är något vi aldrig kompromissar med. Sedan starten i den svenska gruvnäringen och fram till idag arbetar vi därför efter devisen "när det måste fungera".