SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tennis för alla – hela livet!

Ledarskapsförändring i VTK
2024-07-09 22:11

Från styrelsens sida vill vi meddela att vår klubbchef Jens Nilsson har sagt upp sin tjänst hos VTK. Han kommer att stå till klubbens förfogande fram till och med sista september i år om det behövs.

 

Jens har valt att ta detta steg på grund av familjeskäl och vi i styrelsen förstår det beslutet fullt ut även om vi beklagar att hans tillvaro hos oss bara blev ett år. Jens har tillfört VTK massor med kompetens inom handicap-tennis och gett klubben mycket värdefull erfarenhet av träning på tävlings- och elitnivå. Vi är många inom VTK som kommer att sakna honom och passar på att önska honom lycka till på nya jobbet.

 

Vi vill också meddela att Andreas Vinciguerra inte kommer att fortsätta med träning för VTK:s elitspelare. Andreas har fått ett nytt intressant jobb på högsta elitnivå i svensk tennis. Vi tackar Andreas för hans bidrag till att lyfta klubbens tävlingskompetens och önskar honom lycka till i hans fortsatta karriär som tennistränare.

 

Styrelsen är på god väg att hitta kompetenta personer med vilka vi tillsammans med nuvarande tränare kan bygga ett nytt starkt tränarteam. Våra ambitioner att vara en klubb med hög tränarkompetens kvarstår och siktar på att få fram ett sådant team snarast möjligt. Det finns en annons ute på tennis.se och vi har redan börjat att intervjua kandidater samt haft ett första möte med de nuvarande tränarna för att alla skall känna sig informerade och dessutom ge oss sina synpunkter om vad de tycker är viktigt för att bygga ett starkt tränarteam.

 

Vi har redan börjat intervjua kandidater och är på god väg att hitta en bra långsiktig lösning för klubben avseende tränarsidan.

 

Vi vet att sådana här förändringar skapar en del frågor och kanske oro inför terminsstarten men kan försäkra alla att vi kommer att få i gång verksamheten som planerat. Har du frågor och funderingar kring VTK tennisskola så ber vi dig att höra av dig till någon i styrelsen eller direkt till kansliet@vasterastk.se

 

Vi kommer ut med mer information inom kort om tränarstaben. Vår ambition är att klubben ska fortsätta att utvecklas i samma goda anda, så följ oss på hemsidan via klubbens nyhetskanal.

 

Vi i styrelsen önskar er en fortsatt fin tennissommar och ser fram emot att få starta i gång verksamheten i augusti igen.

 

VTK styrelse

gm /Torben Cederberg, Ordförande

 
Vår hemmaplan
Våra sponsorer