Klubbledning och tränare 2019.
Under uppdatering!

Klubbens tränargrupp består av ca. femton timanställda tränare med olika åldrar, kön, erfarenheter och bakgrund. Det alla har gemensamt är passionen för tennis och att hjälpa människor att utvecklas.

Huvudtränare:
  • Magnus Petersson, Klubbchef/Tränare (tävlingsspelat som junior, provat ITF spel för veteraner, genomgått utbildningar plattformen tennis, Tennis för barn och Multi Skillz for sport samt flera ledarutbildningar inom andra idrotter som golf, fotboll och ishockey. Utvecklat  organisationer och människor i olika ledande befattningar inom näringslivet och klubbar under ca.25 år och även varit delägare i ett större bolag.
  • Eva-Lena Daun, Chefstränare/Tränare (genomgått samtliga utbildningar inom SvTF + mer än 20 år som chefstränare i b.la. Västerås TK och Strängnäs TK. Uppdrag för SvTF m.m. Landslagsmeriter och ett antal SM medaljer m.m. på sin egna meritlista.
  • Johan Hammarqvist (genomgått plattformen för tennis och TGU 1 hos SvTF. Elitspelare som junior med landslagsmeriter och Sverige etta som junior).
  • Henrik Sparreus
  • Juan Zuniga
  • Paul Cadonau
  • PG Lönn