Vår träningsverksamhet
Västerås Tennisklubb erbjuder träning för barn, ungdomar och vuxna på alla nivåer från nybörjare till tävlingsspelare. Träning erbjuds under vår- och höstterminerna, samt genom ett antal läger som arrangeras under sommaren.

Varje vecka delar klubbens huvudansvarige tränare ut ett tema till alla tränare. Det ligger sedan till grund för de övningar som sker på träningarna. Det ger tydlighet kring vad vi tränar på just nu, och innebär att tränarna gemensamt kan utveckla och dela med sig av bra övningar. För de yngsta spelarna använder vi temat beroende på om det går att anpassa till deras spelnivå. Mer information om grunderna för vår träningsverksamhet finns här, samt i klubbens träningspolicy.

Vårterminen 2019
Vårterminen startar vecka 2 (7 januari) och slutar vecka 22 (2 juni). Det är träningsuppehåll för sport och påsklov. Det ger totalt 19 veckors träning.

Träningsavgifterna för vårterminen

Minitennis 1h/vecka   1195 kr

Juniorträning 1h/vecka  2300 kr

Juniorträning 2h/vecka  3825 kr

Juniorträning 3h/vecka  4905 kr

Juniorträning 4h/vecka  5995 kr

Vuxenträning 1h/vecka  2910 kr

Vuxenträning 2h/vecka 5820 kr

Medlemsavgift för 2019 tillkommer med 275 kr för barn och ungdom, 375 kr för vuxna och familjemedlemskap 650 kr.

Anmälan till vårterminen 2019

Välkommen att anmäla dig till vårterminen 2019 genom att fylla i online-intresseanmälan.

Klicka här för att komma direkt till anmälningsformuläret.